Τα Άστρα

ΚΡΙΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Το μήνα αυτό τουλάχιστον έως και τα μέσα του μήνα πριν γίνει ανάδρομη η Αφροδίτη θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα ασφάλειας και οικονομικά ζητήματα στα ερωτικά σας. Δεν αποκλείεται να έχετε οικονομικές διαφωνίες με το σύντροφό σας και τώρα θέλετε πολύ να τα ξεκαθαρίσετε. Από την άλλη, δεν νιώθετε και έτοιμοι να εγκαταλείψετε μια σχέση, παρόλο που ίσως δεν σας δίνει όλα αυτά που ονειρευόσασταν. Όσοι από σας περνάτε όμορφα μέσα σε μια σχέση, ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να θέσετε από κοινού νέους στόχους, να εργαστείτε σκληρά για τα κοινά σας όνειρα και οράματα. Μη σταματάτε να ασχολείστε με καινούργια πράγματα, γιατί αυτό θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή. Πολλά πράγματα αλλάζουν και θα έχετε διάθεση για πιο σταθερά πράγματα. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να μείνει για καιρό στη ζωή σας. Οι περισσότερες δυσκολίες προέρχονται κυρίως εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών και διαφωνιών που έχετε με το έτερον ήμισυ. Θα πρέπει να λύσετε πρώτα αυτές τις διαφωνίες και μετά να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας, αφού όσο ανησυχείτε γι’ αυτά, δεν θα ησυχάσετε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου είναι καλό για να συζητήσετε για τις αποδοχές σας με τους άλλους, να διαπραγματευτείτε εκ νέου για τα οικονομικά σας, αλλά όχι για να κάνετε νέες επενδύσεις ή πολυδάπανες αγορές. Ακόμα κι αν βρείτε κάτι που να είναι σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή μην το κάνετε, γιατί όλο και κάτι άλλο θα κρύβεται από πίσω που δεν το ξέρετε και θα βγείτε λάθος αν προχωρήσετε.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε γι’ αυτό το μήνα τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου, είναι να προσπαθήσετε να αυξήσετε με κάθε τρόπο τα έσοδά σας, αφού ευνοείτε ιδιαίτερα ο οικονομικός τομέας. Δεν θα πρέπει να αφήσετε ούτε μία ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά θα πρέπει να κάνετε προσεχτικές επιλογές και να αποφύγετε κάθε διάθεσή σας για κερδοσκοπία. Γενικότερα αυτός ο μήνας θα συμβάλει ώστε να σταθεροποιήσετε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, και οτιδήποτε για το οποίο έχετε πασχίσει ήδη αρκετά μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν σας δοθεί η ευκαιρία για να φύγετε ένα ταξίδι, προσπαθήσετε να το αποφύγετε, αφού δεν θα βρείτε άλλο μήνα τόσο θετικό προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Κάντε τώρα όλες σας τις επενδύσεις, σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓΕΙΑ
Φροντίστε να τρέφεστε καλά και σωστά, να κοιμάστε αρκετές ώρες και να ξεκουράζεστε τις μη εργάσιμες ημέρες, για να μπορείτε να έχετε αποθέματα δυνάμεων για τις υπόλοιπες μέρες. Τολμήστε να αλλάξετε στυλ μαλλιών ή οτιδήποτε άλλο από την εμφάνισή σας ώστε και εσάς να σας αρέσει αλλά και στους άλλους

ΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Οι σχέσεις θα είναι τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου σύντομες και συχνά θα εναλλάσσονται, δίχως να το επιδιώκετε και με πολλές εντάσεις. Απλά και μόνο επειδή νιώθετε την πίεση στην απόλυτη μορφή της από τους άλλους, δεν θα έχετε διάθεση για πολλές διασκεδάσεις, αλλά ακόμα κι αν το παλέψετε και βγαίνετε συχνά έξω γνωρίζοντας καινούργια πρόσωπα, δεν θα περνάτε και τόσο καλά. Δεν θα έχετε αυτό που θέλετε. Από την άλλη, τα προβλήματα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας είναι τόσα πολλά, που δεν σας αφήνουν να χαρείτε ανεπηρέαστοι, ακόμα και όταν σας δοθεί μια καλή ευκαιρία. Ο μήνας αυτός είναι απόλυτος και τα θέλει ή όλα ή τίποτα. Αν είστε ευχαριστημένοι από μια σχέση που νιώθετε πως έχει ακόμα να σας δώσει πολλά, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και να είστε ιδιαίτερα δοτικοί. Αν όμως, είστε αρκετά δυσαρεστημένοι και βλέπετε πως όλες σας οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, ή είστε οι μόνοι που προσπαθείτε, τότε το πιθανότερο είναι να αποχωρήσετε από μια τέτοια σχέση που δεν σας καλύπτει πλέον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην ξεκινήσετε λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά τίποτα καινούργιο, γιατί τα μπερδέματα και οι δυσκολίες δεν θα σας αφήσουν να ορθοποδήσετε. Διορθώστε παλαιότερα λάθη, και προχωρήστε δουλειές για τις οποίες έχετε ήδη συζητήσει και ξεκινήσει. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε σιγά-σιγά να βάλετε σε εφαρμογή όλα σας τα νέα σχέδια, αφού θα είστε γεμάτοι δύναμη, τόλμη και πληθώρα δημιουργικότητας και νέων σχεδίων. Τολμήστε καινοτομίες και κάντε κάτι διαφορετικό που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε γι’ ακόμη μια φορά. Μη φοβάστε να ρισκάρετε. Δουλέψτε σκληρά, ρισκάρετε με λογική και με μέτρο, και να είστε σίγουροι πως θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Ο μήνας αυτός τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου φροντίζει να σας ταλαιπωρήσει με διάφορα γεγονότα σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, γιατί είστε και από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να περιμένουν και μπορεί να κάνετε χειρότερα τα πράγματα, αν επέμβετε και εκβιάσετε καταστάσεις που δεν προχωρούν. Αφήστε τα όλα να εξελιχθούν μόνα τους και να πάρουν τον δικό τους δρόμο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι μια ανασκόπηση στο παρελθόν, για να δείτε τι έχει φταίξει και πάνε κάποια πράγματα πίσω, ή εντελώς στραβά στη ζωή σας, και να διορθώσετε ότι μπορείτε. Καλύτερα να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, τις νέες συμφωνίες, συνεργασίες και σχέσεις αυτό το μήνα, αφού οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές που θα εμφανιστούν στην πορεία, δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Πολλά απ’ αυτά που θα σας υπόσχονται το μήνα αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνουν πράξη και ίσως παραμείνουν απλά υποσχέσεις.

ΥΓΕΙΑ
Μπορεί να το παρακάνετε λιγάκι τώρα και να μην αντιληφθείτε πως έχετε ξεπεράσει τα όριά σας, αλλά όταν αποφασίσετε να ξεκουραστείτε και να ξεκινήσετε μια αγωγή ή μια δίαιτα, θα έχετε πολύ γρήγορα θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε για μικροκρυολογήματα που μπορεί όμως να σας ταλαιπωρήσουν, αν δεν τους δώσετε την απαραίτητη σημασία. Τώρα, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, δύναμη, τόλμη και ζωντάνια. Θα νιώθετε και θα είστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Μπορεί, βέβαια, ο μήνας αυτός να προκαλέσει κάποιες βλάβες στην υγεία σας από απροσεξία, ιώσεις, μικροατυχήματα, αλλά σίγουρα θα είναι προσωρινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Θα αναγκαστείτε αυτό το μήνα τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου να αναβάλετε τις μεγάλες αποφάσεις και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις στον ερωτικό τομέα, αφού τα γεγονότα και τα έντονα συναισθήματά σας, θα σας προλάβουν. Για σας που έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, ο μήνας αυτός θα σας κάνει λίγο τη ζωή δύσκολη. Πολλά πράγματα που δεν σας άρεσαν από τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του συντρόφου σας θα βγουν τώρα στην επιφάνεια όλα μαζί. Πολλά παλαιότερα προβλήματα εμφανίζονται και πάλι και προκαλούν πιο συχνές διαφωνίες και εντάσεις στη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να μπείτε στον πειρασμό και να κάνετε μια παράλληλη σχέση, που δεν θα σας βοηθήσει όμως πουθενά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μάλλον όμως δεν θα είναι και τόσο ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή, καθώς θέλετε πιο σταθερές σχέσεις, και σας τυχαίνουν συνεχώς άτομα που δεν είναι έτοιμα να δεσμευτούν. Αυτό το μήνα μπορεί να έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε σχέσεις που προκύπτουν αλλά φροντίστε να μη γυρίζετε πίσω στο παρελθόν μόλις τα βρείτε «σκούρα».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σας χρειάζονται λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά τη μεγαλύτερη προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Ο μήνας αυτός δεν είναι και ότι πιο ευνοϊκό για σας, αφού θα φέρει πολλά έξοδα και πολλές απώλειες, από κει που δεν το περιμένετε. Θα πρέπει να είστε πολύ συντηρητικοί σε κάθε σας κίνηση, και καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε καινούργια επένδυση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας και το επαγγελματικό σας ένστικτο να επηρεαστεί από συνεργάτες που πιθανό να μην έχουν και την καλύτερη πληροφόρηση. Ότι κι αν σας συμβουλέψουν, εσείς κρατηθείτε μακριά από έξοδα που δεν πρόκειται να σας φέρουν τα κέρδη που σας υπόσχονται. Οι συνθήκες γίνονται αρκετά πιο δύσκολες αυτό το μήνα, και δεν θα είναι εύκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ή τη στήριξη ακόμα και των πιο στενών συνεργατών σας. Ζυγίστε όλα τα υπέρ και τα κατά και προσπαθήστε να απαγκιστρωθείτε από άτομα και συνήθειες που σας κρατούν πίσω στο παρελθόν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα αυτόν το μήνα να σας παρασύρει σε δυσάρεστα συναισθήματα. Η προσκόλληση στο παρελθόν δεν σας κάνει καλό το διάστημα αυτό, όσο δεμένοι κι αν είστε μαζί του. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Μπορεί να φαίνονται και να τις νιώθετε συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους. Ότι ξεκινήσατε – ξεκινήσατε. Τώρα, απλά κάντε όνειρα και σχεδιασμούς. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες, για ηρεμία και ξεκούραση.
ΥΓΕΙΑ
Ο μήνας αυτός, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, με μικρές κινήσεις, που θα πρέπει όμως να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να τις σταθεροποιήσετε έτσι ώστε να σας γίνουν συνήθεια. Μην σταματάτε με την πρώτη παρασπονδία. Πεισμώστε και συνεχίστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Ήρθε η ώρα τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν δεν θέλετε να σας κατηγορήσουν αυτό το μήνα για ψυχρότητα. Δεν είναι ώρα για επιπόλαιους δεσμούς, κι αυτό θα το διαπιστώσετε αυτό το μήνα. Θα αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό και θα πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Μάλλον στο χώρο της δουλειάς τους θα βρείτε αυτό που ζητάτε και η εύνοια μεγαλώνει. Το μήνα αυτό από τη μία έχετε να κάνετε με τα «πρέπει», που σπάνια ακολουθείτε και από την άλλη με τα «θέλω», που ζείτε για να τα υπηρετείτε. Θα βρεθείτε σε νέα διλήμματα, και δεν έχετε παρά να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα. Ο μήνας αυτός θα σας μάθει πώς να έχετε μεγαλύτερη πειθαρχεία και αυτοσυγκράτηση, πού θα πρέπει να τολμάτε και πού όχι, αλλά και πότε σας «παίρνει» να μπήγετε τη μπουνιά στο μαχαίρι, παρόλο που τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας βάζουν συνεχώς απαγορεύσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα υποστούν αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά καθώς φαίνεται πως κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν ή να σας υποστηρίξουν εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή στα σχέδιά σας και να αλλάξετε κατεύθυνση, η οποία δεν θα τους περιλαμβάνει καθώς μόνο αν τους παρακάμψετε θα μπορέσετε να τα προχωρήσετε. Θα έχετε πολλές νέες προτάσεις για να βελτιώσετε τη θέση σας, να συνεργαστείτε με άτομα που μπορούν να σας πάνε ακόμα πιο ψηλά και γενικότερα θα σας τύχουν σημαντικές ευκαιρίες. Δεν θα πρέπει όμως να βιαστείτε και να συμφωνήσετε δίχως να εξετάσετε ποια είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά ευκαιρία. Μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν σε θέματα οικονομικά αφού τα έχετε δώσει όλα –στην κυριολεξία- και έχετε εισπράξει ελάχιστα μέχρι τώρα. Μην χάσετε ευκαιρίες που σας δίνονται για να αυξήσετε τα μηνιαία σας έσοδα, από αναβολή ή υπερβολικό άγχος και ανησυχία.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Δώστε μια ευκαιρία στην τύχη σας τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου και μην την κλοτσάτε. Προχωρήστε στην εφαρμογή των πιο τρελών σας ονείρων, αρκεί να αφήσετε να υποβόσκει μια ρεαλιστική βάση κάπου στο βάθος. Άτομα με εξουσία είναι έτοιμα να σας δώσουν αυτά που θέλετε. Βάλτε νέους στόχους και ελάτε πιο κοντά σε φίλους που σας αγαπούν. Μην παραμελείτε τους πραγματικούς σας φίλους, γιατί θα τους χρειαστείτε και δεν θα τους βρίσκετε. Μη μπλέκετε τη φιλία με τον έρωτα, εφόσον δεν υπάρχει ξεκάθαρα ερωτική έλξη, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Προετοιμάστε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σας για κάποιες καταστάσεις που σκοπεύετε να τελειώσετε. Προσπαθήστε το μήνα αυτό να μείνετε μακριά από ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί και πολύ καλά, κατά το παρελθόν, για να μην περάσετε τα ίδια και ίσως και χειρότερα.

ΥΓΕΙΑ
Φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να σταματήσετε τις υπερβολές σε ξενύχτι, ποτό και φαγητό, και τότε θα δείτε θεαματικές αλλαγές προς το καλύτερο, τόσο στην εμφάνισή σας, όσο και στην υγεία σας. Αν παράλληλα, αυξήσετε το χρόνο άσκησης, τότε θα είστε και θα φαίνεστε πολύ καλύτερα.

ΛΕΩΝ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλά είναι τα προβλήματα λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά που θα αντιμετωπίσουν οι αισθηματικές σας σχέσεις και οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Προσπαθήστε να τις αναβάλετε προς το παρόν, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ο μήνας αυτός θα σας κάνει να ανακαλύψετε σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, αλλά θα σας φέρει πολύ κλεισούρα και όχι και τόσο καλή διάθεση. Προβλήματα του παρελθόντος ξαναγυρίζουν πίσω και σας ταλαιπωρούν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε μόνοι σας όσο μπορείτε, ιδιαίτερα αν αφορούν θέματα οικογενειακής φύσεως, και όπου νομίζετε πως θα σας βοηθήσει το έτερον ήμισυ, μιλήστε του, αλλά με ηρεμία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου φαίνεται πως για λόγους δουλειάς θα πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα ερωτικά σας. Η λογική θα επεμβαίνει πολύ συχνά στην ερωτική σας ζωή και θα σας κρατά μακριά από καταστάσεις και σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν. Θα τις κόβετε από νωρίς πολύ πριν προχωρήσουν και σας γίνουν συνήθεια. Έτσι, μπορεί να φαίνεται πως σε αυτή τη φάση ψάχνετε το τέλειο, αλλά εσείς είστε αρκετά κουρασμένοι από σύντομες ερωτικές περιπέτειες που λήγουν άδοξα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα ο μήνας αυτός τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου θα φέρει μια σειρά από ανατροπές, συγκρούσεις και εντάσεις που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να συζητήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες σε θέματα που αφορούν το μέλλον της καριέρας σας. Μικροπροβλήματα που ήδη υπάρχουν θα ενταθούν αυτό το μήνα, δημιουργώντας σας πολύ άγχος. Σκεφτείτε εσείς οι ίδιοι κάποιες λύσεις με το έξυπνο και λογικό μυαλουδάκι σας και να είστε σίγουροι πως θα τις βρείτε. Δύσκολα θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κι εδώ θα φανεί πόσο καλοί διπλωμάτες είστε. Καλύτερα να αποφύγετε τις κατά μέτωπο συγκρούσεις και να προσπαθήσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε δια της πλάγιας οδού. Ξεκινήστε με σωστά επιχειρήματα, και με το λέγειν σας, θα μπορείτε να πείσετε ακόμα και τον πιο κακόπιστο κριτή. Μην κάνετε αυτό το μήνα νέα ξεκινήματα. Συνεχίστε όλες σας τις παλιές εργασίες και αφήστε τις αλλαγές για κανέναν άλλο μήνα.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Ανάμεικτα θα είναι λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας αυτό το μήνα. Θα υπάρχουν από τη μία πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε σημαντικά πράγματα σε όλους τους τομείς, αλλά από την άλλη, ο παρορμητισμός ή και μια ανεξήγητη βιασύνη και τάση για ρίσκο, μπορεί να τα χαλάσουν όλα και να φέρουν λανθασμένες κινήσεις ή και επιλογές από τη μεριά σας. Μη βιάζεστε να κάνετε πράγματα από υπερβολική αισιοδοξία ή ενθουσιασμό. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε στα επαγγελματικά σας. Βάλτε καινούργιους στόχους, βαδίστε σε σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια, και μη ρισκάρετε τα πολλά για να πάρετε λίγα και καλά. Θέστε τις βάσεις για νέα ξεκινήματα και οργανώστε τα καλά πριν ξεκινήσετε.
ΥΓΕΙΑ
Θα προτιμήσετε να αποφύγετε την αλήθεια από το να την αντιμετωπίσετε και αυτό θα σας γεμίσει τελικά με άγχος που θα είναι δύσκολο να αποβάλετε. Φροντίστε να ξεφύγετε με πιο δημιουργικούς τρόπους, πηγαίνοντας, για παράδειγμα, μία εκδρομή, και όχι πέφτοντας με τα μούτρα σε προβλήματα, ακόμη κι αν αφορούν κάποιον άλλον γιατί αυτό επιβαρύνει τελικά την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Το φορτισμένο κλίμα με το σύντροφο από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου συνεχίζεται αφού ότι κι αν κάνει σας φταίει και συνεχώς κάτι φουντώνει μέσα σας. Βγάλτε δημιουργικά αυτή την ένταση που νιώθετε και αποφύγετε τους συνεχείς καυγάδες, γιατί πόσο να αντέξει πια κανείς; Οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα δεν σας βοηθούν ιδιαίτερα και βλέπετε πως τα πράγματα είναι μετέωρα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις έχουν άμεση ανάγκη από ανανέωση. Περιορίστε τη δουλειά και πάρτε το έτερόν σας ήμισυ σε ταξίδια μαγικά και… ονειρεμένα για να ξεκινήσετε από κει που είχατε μείνει. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε όλο το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα σας βοηθήσουν να έχετε πολλές κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα που μάλλον θα τις εκμεταλλευτείτε υπέρ του δέοντος. Ο μήνας αυτός έρχεται να αυξήσει το διάλογο ανάμεσα σε σας και τους αγαπημένους σας, γεγονός που θα βοηθήσει να τεθούν κάποια θέματα επί τάπητος. Έχετε πολλά ακόμα να συλλογιστείτε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και ειδικότερα για τις σχέσεις σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα περισσότερα έξοδα αυτού του μήνα λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά θα γίνουν κυρίως σε ταξίδια, μετακινήσεις, βόλτες, εξόδους, επικοινωνίες και μέσα μεταφοράς, τα οποία θα είναι και αρκετά. Θα θέλετε να βγαίνετε πολύ πιο συχνά έξω και να χαρείτε τη ζωή, κι αυτό όσο κι αν κάνετε οικονομία σίγουρα θα σας στοιχίσει αρκετά χρήματα. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο συνετοί και να μην υπερβάλετε ξοδεύοντας χρήματα και κάνοντας υπερβολές, εκεί που δεν χρειάζεται. Πολλές καθυστερήσεις και αναβολές θα έχει ο τομέας των επαγγελματικών σας, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνία ή εμπόριο. Ίσως είναι καλύτερα να μην κλείσετε νέες συμφωνίες, καθώς δεν θα αποδειχθούν και ιδιαίτερα συμφέρουσες στο άμεσο μέλλον. Ο μήνας αυτός μπορεί να σας κινητοποιήσει θετικά και να κάνετε σημαντικά βήματα ιδιαίτερα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων όπου δεν τον έχετε και τόσο ανεπτυγμένο.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Συζητήστε γι’ αυτά που σας απασχολούν τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου με τα πολύ δικά σας πρόσωπα, και σταματήστε να τα κρατάτε μέσα σας, γιατί μπορεί και να σκάσετε. Σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επίσκεψη σε έναν ειδικό, προκειμένου να σας δώσει κάποιες τεχνικές, για να χειρίζεστε καλύτερα κάποια συναισθήματα που δεν σας είναι εύκολο να χειριστείτε από μόνοι σας. Μην είστε απόλυτοι πως κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει και χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Αναζητήστε τον κατάλληλο ειδικό που θα νιώσετε άνετα μαζί του και επισκεφτείτε τον άμεσα. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο. ΥΓΕΙΑ
Η συνεχώς αυξανόμενη πίεση που νιώθετε από το περιβάλλον σας δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας αυτό το μήνα. Πιέζεστε πολύ σχεδόν σε όλους τους τομείς και ξεχνάτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας που σας έχει τόσο ανάγκη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο κάποια παλαιότερα προβλήματα υγείας μπορεί να εμφανιστούν και πάλι και το γεγονός ότι δεν προσέχετε ενισχύει αυτήν την κατάσταση. Φροντίστε τον εαυτό σας πριν τρέχετε και δεν φτάνετε.

ΖΥΓΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Μην αφήσετε τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου μια τάση για απομόνωση να σας αποτρέψει από το να χαρείτε τον έρωτα και το φλερτ με ένα άτομο που υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Η αισθηματική σας ζωή παίρνει φωτιά μέσα στο μήνα αυτό, καθώς οι προτάσεις είναι πολλές και ίσως να υποπέσετε και στο σφάλμα να δοκιμάσετε περισσότερες από μία σχέσεις. Αναζητήστε το ξεχωριστό άτομο που σας ταιριάζει αν όχι απόλυτα, αλλά σε μεγάλο βαθμό. Η πίεση που αισθάνεστε από την αισθηματική σας σχέση δεν είναι τίποτα άλλο από το τίμημα της σταθερότητας και της ασφάλειας που θέλατε να νιώσετε τόσα χρόνια. Απολαύστε το και μη γκρινιάζετε. Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για σας, και δεν θα σταματήσετε τις εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας, αν δεν φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο. Σας ενοχλούν πολλά στη συμπεριφορά των άλλων και ήρθε η ώρα να τους τα πείτε. Ενδεχομένως να το ρίξετε λίγο έξω, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες δεν θα έχουν όμως και διάρκεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αλήθεια είναι ότι θα πιεστείτε και αυτό το μήνα λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά αρκετά σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά και θα νιώσετε την υπομονή να σας εγκαταλείπει. Έχετε πολλές ελπίδες να πάρετε αυτό το μήνα χρήματα που σας χρωστάνε εδώ και πολύ καιρό, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια να προσεγγίσετε τους αρμοδίους. Ίσως αυτό το μήνα, να έρθετε πρώτοι στις σπατάλες και γενικότερα στις υπερβολές γύρω από τις αγορές σας, γι αυτό προσέχετε – για να έχετε. Κάποιες παλαιότερες οφειλές που πιθανό να έχετε ξεχάσει, βγαίνουν στην επιφάνεια και χρειάζονται άμεση εξόφληση. Μην τις αμελήσετε. Θα χρειαστεί να ξεπληρώσετε κάποια χρέη που έχετε δημιουργήσει από πιο παλιά, ενώ, πιθανό, να μπορέσετε να κάνετε και κάποιο διακανονισμό. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δανειστείτε χρήματα, προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές, κι ας είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αγοράστε μόνο ότι αντέχει η τσέπη σας.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Είναι πολύ πιθανό να μην αισθάνεστε και τόσο καλά το διάστημα από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου, και να θέλετε να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, για να βάλετε σε μια τάξη, σκέψεις και συναισθήματα. Εξηγήστε στα άτομα που είναι δίπλα σας πως δεν θα πρέπει να σας πιέζουν να τους ακολουθήσετε, γιατί η ανάγκη σας για περισσότερη αυτογνωσία, χρειάζεται περισσότερο χρόνο μέσα στην απομόνωση για αρκετό διάστημα το μήνα αυτό. Η ανησυχία σας για το αύριο, μόνο με σωστό προγραμματισμό και λογικές λύσεις μπορεί να περιοριστεί. Μειώστε τα έξοδα που κάνετε δίχως ουσιαστικό λόγο, και αποφύγετε τον εξωτερικό δανεισμό για να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε άμεσα.

ΥΓΕΙΑ
Θα χρειαστεί να ξοδεύσετε χρήματα σε shopping therapy για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας αυτό το μήνα, και πάλι μάλλον δεν θα καταφέρετε και πολλά. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε ή με κάποιον ειδικό που θα είστε και σίγουροι πως θα διατηρήσει το επαγγελματικό απόρρητο, για να του έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη και να «ανοιχτείτε» περισσότερο. Φροντίστε να βελτιώσετε την υγεία σας με μια πιο οργανωμένη προσπάθεια, μέσω ενός διαιτολόγου ή ενός γυμναστή. Αν δεν προσέξτε, παλαιότερα προβλήματα θα σας ξαναταλαιπωρήσουν κι αυτόν το μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ανάγκη για ηρεμία και συντροφικότητα θα είναι αρκετά αυξημένη αυτό το μήνα τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου, κάτι περίεργο για σας που συνήθως προτιμάτε τα μεγάλα πάθη και τις εντάσεις στον ερωτικό τομέα. Πολλά μπορούν να συμβούν στον ερωτικό τομέα αυτό το μήνα, αρκεί να τα αφήσετε να συμβούν και να μην κρατάτε συνεχώς μια απόσταση ασφαλείας από τους άλλους με το φόβο της απόρριψης. Όπως και να’ χει όμως δεν θα πρέπει να παραδεχτείτε ή να αποκαλύψετε οι ίδιοι τα κρυμμένα σας μυστικά, γιατί αυτό δεν θα είναι προς το συμφέρον της σχέσης σας. Για πιο αναλυτικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ καλέστε και μιλήστε ζωντανά στο 9011903081 ή στείλτε μήνυμα Α54 στο 54754 για μια άμεση, προσωπική, έγκυρη και οικονομική απάντηση(NPH, χρέωση 1,48ευρώ/SMS)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάτι τελειώνει αυτό το μήνα στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς βλέπετε πως δεν τραβάει άλλο από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου. Καλύτερα όμως λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά να το αφήσετε στην άκρη και να προχωρήσετε παρακάτω, παρά να συνεχίσετε τις διαμάχες και μια ατελείωτη πάλη και ανταγωνισμό, δίχως να έχετε κάτι σημαντικό για να κερδίσετε. Μια νέα συνεργασία μπορεί αυτό το μήνα να κάνει τη διαφορά και να σας βγάλει από το επαγγελματικό αδιέξοδο ή να λύσει επαγγελματικά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Φροντίστε να είστε δίκαιοι με τις συνεργασίες σας, για να σας προσφέρουν κι εκείνοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Όσο κι αν πιεστείτε αυτό το μήνα από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη από ποικίλες καταστάσεις, μην κάνετε βεβιασμένα βήματα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, γιατί θα το μετανιώσετε. Πολλές οι εντάσεις που θα έχετε με τους γύρω σας, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι τουλάχιστον να μην τις προκαλείτε εσείς. Αποφύγετε να επιχειρήσετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα αυτό το μήνα, να γκρινιάζετε και να απαιτείτε πράγματα από τους άλλους, γιατί όχι μόνο δεν θα πάρετε τίποτα, αλλά μπορεί να χάσετε και ανθρώπους από κοντά σας, που σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι. Σκεφτείτε με ποιόν τρόπο θα αποχωρίσετε από σχέσεις και συνεργασίες που βλέπετε πως δεν σας ταιριάζουν πια, με τον πιο αναίμακτο και διπλωματικό τρόπο.
ΥΓΕΙΑ
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την υγεία σας γιατί κάποια μικροκρυολογήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Μην ανησυχείτε όμως και μην αγχώνεστε υπερβολικά γιατί με αυτόν τον τρόπο θα τα κάνετε χειρότερα. Επισκεφτείτε έναν ειδικό ανάλογα την ενόχληση που έχετε και μην κάνετε μόνοι σας τους γιατρούς. Καλύτερα να προλάβετε το όποιο προβληματάκι στην αρχή του, παρά να το διαιωνίζετε με λάθος συνταγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Η κούραση θα κάνει την εμφάνισή της τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου και μπορεί να σας κλείσει λίγο μέσα ή να ασχολείστε και οι δυο για ένα κοινό στόχο, ο οποίος να σας τρώει πολύ χρόνο, και να μη διασκεδάζετε μαζί όσο θα έπρεπε. Δώστε ακόμη μια ευκαιρία στον έρωτα να σας συναντήσει. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν θα πρέπει να παραμελούν το ταίρι τους για λόγους δουλειάς, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιους τριγμούς ανάμεσά σας. Τα πράγματα τώρα μπορούν να φτιάξουν και θα νιώσετε πιο κοντά στο σύντροφό σας. Μιλήστε του για να θυμηθείτε όλα τα κοινά στοιχεία που σας ενώνουν και σας έφεραν κοντά από την αρχή. Προσεγγίστε τον φιλικά, δίχως να νιώθετε πως απειλείται η ελευθερία σας, και θα δείτε που μπορείτε να απολαύσετε τη συντροφιά του δίχως δεύτερες σκέψεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δουλειά, πολύ δουλειά σας περιμένει τουλάχιστον έως και τα μέσα του μήνα πριν γίνει ανάδρομη η Αφροδίτη καθώς τρέχετε να τα προλάβετε όλα και δεν φτάνετε. Οι πλανήτες το μήνα αυτό σας κάνουν ιδιαίτερα μαχητικούς στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ όμως τις συγκρούσεις με συνεργάτες. Έχετε ήδη δώσει πολλά από τον ίδιο σας τον εαυτό στα επαγγελματικά σας, κάτι που θα συνεχίσετε κι αυτόν εδώ το μήνα. Μπορεί να είστε εργατικοί, όμως μάλλον θα το παρακάνετε το διάστημα αυτό. Ο μήνας αυτός απλά σας γεμίζει με νέες ευθύνες, ενώ κάποια άτομα θα αναγνωρίσουν έμπρακτα όλες αυτές σας τις προσπάθειες. Δεχτείτε τις θετικές αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας, σαν δώρο Θεού και όχι με φόβο για το τι μπορεί να επακολουθήσει παρακάτω. Κάποια άτομα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο ή συνέταιροι, θα προκαλέσουν αρμονικές συνθήκες δουλειάς και πολλές νέες ευκαιρίες για σας. Μη χάσετε ούτε μία.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Πολλές δουλειές και υποχρεώσεις θα έχετε για να τακτοποιήσετε αυτό το μήνα τουλάχιστον έως και τα μέσα του μήνα πριν γίνει ανάδρομη η Αφροδίτη και ίσως να φορτωθείτε και κάποιες παραπάνω απ’ όσο αντέχετε. Προσπαθήστε να τις κάνετε όσο πιό καλά μπορείτε δίχως να χαθείτε στις λεπτομέρειες και στην αναζήτηση της τελειότητας. Φροντίστε την υγεία σας και μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας αυτό το μήνα, φροντίστε να τρέφεστε σωστά, να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε, όσες περισσότερες θα είναι και οι ώρες που θα δουλεύετε μέσα σε αυτό το μήνα. Τα δύσκολα του μήνα αυτού είναι πως μπορεί να σας προσθέσει κάποια κιλά, να υποσχεθείτε περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείτε να πράξετε ή να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από πρόσωπα και καταστάσεις.
ΥΓΕΙΑ
Προσοχή σε αυτό το μήνα όπου θα δοκιμάσει τις αντοχές σας με διάφορους «πειρασμούς» και θα σας κάνει να ξεφύγετε σε θέματα διατροφής κάποιες στιγμές ιδιαίτερα αν τρώτε συχνά έξω. Μην τα παρατήσετε όμως. Συνεχίστε τις προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Φωτιά και λαύρα θα είναι όλο το μήνα τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου η ερωτική σας ζωή, που σας βοηθάει να κινητοποιηθείτε όσο ποτέ. Θα βρείτε τη δύναμη, το θάρρος και μερικές φορές το θράσος να τολμήσετε ότι δεν έχετε τολμήσει μέχρι τώρα στην αισθηματική σας ζωή. Ξέρετε τι θέλετε και δεν πρόκειται να το αφήσετε να σας φύγει έτσι εύκολα. Ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους του ζωδίου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά όλο το μήνα, θα έχετε μεγάλη ζήτηση και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε πόσο ελκυστικοί είστε για τους άλλους γύρω σας. Απολαύστε αυτό το μήνα τη χαρά, τη διασκέδαση και τον έρωτα στην απόλυτή του μορφή, δίχως πολλές ανησυχίες για το αύριο, που μπορεί και να σας χαλάσουν όλη τη μαγεία. Ίσως δεν μπορέσετε να ξεφύγετε από ένα μεγάλο πάθος, αλλά αποφύγετε να γυρίσετε σε σχέσεις που σας είχαν πληγώσει ή τελειώσει άδοξα. Όσοι από σας έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, ο μήνας αυτός θα είναι πολύ καλός μαζί σας. Θα αισθανθείτε πραγματικά πως βρίσκεστε δίπλα σε ένα άτομο που σας δίνει πολύ περισσότερα απ’ αυτά που αναζητούσατε, και θα περνάτε πολύ όμορφα μαζί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται μια γενικότερη ανάπαυλα λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά, αφού θα φέρει πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες στα άμεσα επαγγελματικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτε αυτό το μήνα, καμιά αλλαγή και να αφήσετε τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς τα έχετε συμφωνήσει κατά τους περασμένους μήνες. Η δημιουργικότητά σας είναι τώρα μοναδική, αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κλείσετε νέες συμφωνίες και να τολμήσετε καινούργια πράγματα. Τα μπερδέματα θα είναι τόσα πολλά, που πολύ σύντομα θα σας αποθαρρύνουν. Κάντε τώρα μια έρευνα αγοράς και εξετάστε πως έχουν τα πράγματα, αλλά μην κάνετε κανένα καινούργιο βήμα. Πολλά χρήματα θα σας φύγουν αυτό το μήνα σε εξόδους, διασκεδάσεις, ρούχα, καλλυντικά, ινστιτούτα αδυνατίσματος και ομορφιάς, προκειμένου να χαρείτε περισσότερο τη ζωή και την όμορφη πλευρά της. Θα ξοδεύσετε αρκετά και σε δώρα για τους αγαπημένους σας, ή γενικότερα θα ξοδευτείτε προκειμένου να κάνετε τους γύρω σας ευτυχισμένους. Προσέξτε πολύ γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε και να αδειάσει εντελώς το πορτοφόλι σας, δίχως να το αντιληφθείτε μέχρι να είναι πολύ αργά. Φροντίστε να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε υπερβολές.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Θα είστε μεταξύ εκείνων όπου δίχως έρωτα και συντροφικότητα δεν θα μπορείτε να ζήσετε το διάστημα αυτό από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και θα αισθάνεστε τελείως κενοί όταν δεν θα τα έχετε. Ο μήνας αυτός έρχεται για να σας δώσει άλλη μία ευκαιρία ώστε να βρεθείτε δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα και να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, έντονο, ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Το διάστημα αυτό ή που θα ερωτευτείτε κάποια άτομα που ήδη βρίσκονταν δίπλα σας εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν είσασταν ακόμα σε θέση να τα αντιληφθείτε, ή θα εισβάλουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, που θα σας συναρπάσουν. Ότι και να γίνει απλά απολαύστε το.

ΥΓΕΙΑ
Θα πρέπει να συνηθίσετε από δω και στο εξής όλα τα απρόοπτα που θα συμβαίνουν σε θέματα υγείας και να φροντίζετε να την ελέγχετε συχνά με διάφορα τσεκ απ πριν να σας προλάβουν τα πρώτα συμπτώματα μιας πιθανής ασθένειας. Εφόσον καθιερώσετε γενικές εξετάσεις σε τακτά διαστήματα ξεκινώντας κιόλας από το μήνα αυτό, θα δείτε που τίποτα δεν μπορεί εύκολα να σας αιφνιδιάσει. Βέβαια κάποια ξαφνικά μικροπροβληματάκια υγείας μπορούν να προκύψουν περισσότερο ψυχοσωματικής προέλευσης, εξαιτίας του αυξημένου άγχους που έχετε για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, οι οποίες δεν θα σας αφήσουν εύκολα να ησυχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Άλλος ένας μήνας τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου που παρά τις άλλες ενασχολήσεις σας μπορείτε να ξεκλέψετε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού ίσως και να ανησυχείτε υπερβολικά για την πορεία των αισθηματικών σας. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτά τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε. Σοβαρεύουν τώρα τα πράγματα για σας και αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στις σχέσεις σας, αφού μάλλον βαρεθήκατε τα εφήμερα. Πάρτε το απόφαση και προτείνετε στο σύντροφο που έχετε ήδη επιλέξει να συγκατοικήσετε, αφού αυτό σκέφτεστε εδώ και καιρό. Τα πράγματα σίγουρα θα είναι καλύτερα για τη σχέση σας αρκεί να μην το αναβάλετε άλλο. Οι θύελλες που θερίζουν τελευταία τις στενές σας σχέσεις, μάλλον δεν λένε με τίποτα να κοπάσουν. Το πιθανότερο βέβαια είναι κάποιοι άλλοι να είναι η κύρια αιτία των διαφωνιών σας, και θέματα δουλειάς. Έχετε βάλει όμως κι εσείς λίγο το χεράκι σας στις εντάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον οικονομικό τομέα θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά και κάποια έξτρα έξοδα που θα αφορούν κυρίως το χώρο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να κάνετε μια μετακόμιση, για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα καινούργιο σπίτι, να κάνετε μια ανακαίνιση ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, γιατί θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ζημιογόνο για τα οικονομικά σας. Το ίδιο θα συμβεί κι αν στηρίξετε ανθρώπους από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή προσπαθήσετε να καλύψετε τα δικά τους λάθη. Επενδύσεις σε γη και σε ακίνητα, μάλλον δεν θα σας ωφελήσουν τώρα, γι’ αυτό ξεχάστε τα προς το παρόν. Μια μεγάλη ευκαιρία σας περιμένει μέσα στο μήνα στον τομέα της καριέρας σας καθώς έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να την κατακτήσετε και μάλλον την περιμένετε.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Καλός για ξεκαθαρίσματα τουλάχιστον έως και τα μέσα του μήνα πριν γίνει ανάδρομη η Αφροδίτη κυρίως στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι αυτός ο μήνας για σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, να εκφράσετε στους άλλους με όμορφο τρόπο τα «θέλω» σας, και να ακούσετε και τα δικά τους, για να ξέρετε που βρίσκεστε. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα μετανιώσετε αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν η οργή και ο παρορμητισμός σας ωθήσουν κάποιες στιγμές. Φροντίστε να κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις που δεν θα σας φέρουν κέρδη, αλλά ζημιές. Βρείτε ένα τρόπο να ξεμπλέξετε από δυσάρεστες καταστάσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να συνεχίσετε τη ζωή σας και να συνεχίσετε στα επόμενα σχέδιά σας.
ΥΓΕΙΑ
Το άγχος και η κούραση κάνουν ιδιαίτερα έντονη την παρουσία τους και αυτό το μήνα, καθώς μοιράζετε την ενέργειά σας σε πολλούς τομείς και δεν καταφέρνετε να τελειώσετε πολλά από αυτά που κάνετε. Σταματήστε να ασχολείστε με τόσα πράγματα μαζεμένα και φροντίστε να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ, παρακολουθώντας πιο συχνά τα θέματα της υγείας σας και ρυθμίζοντάς τα, όπου υπάρχουν προβλήματα. Προσοχή στις υπερβολές που σας φέρνει ο μήνας, γιατί μπορεί να αποκτήσετε πιο εύκολα περισσότερα κιλά, που δεν θα μπορείτε εύκολα να χάσετε. Είναι πολύ πιθανό κάποια προβλήματα υγείας να προκύψουν από αυτές αλλά και από άλλες υπερβολές, γι’ αυτό θυμηθείτε πως «παν μέτρον άριστον» και πορευτείτε με περισσότερη σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ
ΜΑΙΟΣ 2012

ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΙΚΑ
Αν καταφέρετε και παραμείνετε σταθεροί λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης από τα μέσα του μήνα και μετά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτός ανταποκρίνεται, τότε δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από το αγαπημένο σας πρόσωπο και το ευχάριστο είναι πως θα πρέπει να τα πιστέψετε όσο δύσπιστοι κι αν είστε. Χαλαρώστε λίγο και αφεθείτε στα χέρια του. Θα ξαναθυμηθείτε την όμορφη πλευρά της ζωής, αφού την έχετε μάλλον ξεχάσει με τις πολλές έγνοιες και δουλειές που συνεχώς μπλέκεστε με τα «τσαρούχια». Θα έχετε περισσότερη διάθεση να γνωρίσετε νέο κόσμο, νέα μέρη και πεδία ανεξερεύνητα. Ξεκινήστε αυτό το μήνα ένα διάλογο από μηδενική βάση με τους αγαπημένους σας, πείτε αυτά που σας ενοχλούν, μόνο μην οδηγηθείτε –για άλλη μια φορά- σε προστριβές. Υπάρχουν στιγμές που ο σύντροφός σας αποτελεί ένα καταφύγιο για σας, και δεν θέλετε να το χάσετε αυτό, ότι κι αν έχει γίνει, για κανέναν και τίποτα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εναλλαγές που θα γίνονται στην οικονομική σας κατάσταση τουλάχιστον από τις 6 Μαΐου και μετά όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου θα είναι το κάτι άλλο. Δεν κάθεστε όμως κι εσείς ήσυχοι. Μόλις πιάσετε μια «δεκάρα» στα χέρια σας, είσαστε αμέσως έτοιμοι να την ξοδέψετε. Ένα μεγάλο μέρος των εξόδων σας, πηγαίνει κι αυτό το μήνα σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ για τον εαυτό σας θα χρειαστεί να ξοδεύσετε περισσότερο για τις μετακινήσεις ή ταξίδια που θέλετε να κάνετε. Το μήνα αυτό θα δείτε να καλμάρουν κάπως τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο και έτσι αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε ήδη το επόμενό σας βήμα, και οι πρώτες σκέψεις μπορούν κιόλας να αρχίσουν να υλοποιούνται. Μη βιαστείτε, όσο ενθουσιασμένοι κι αν είστε. Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται στα οικονομικά σας παρόλο που κάνετε τεράστιες προσπάθειες να τα σταθεροποιήσετε.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ
Ίσως ήρθε ο καιρός τουλάχιστον έως και τις 6 του μήνα όπου ξεκινάει να σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Μαΐου όπου θα πρέπει να κάτσετε και να σκεφτείτε αν πραγματικά σας συμφέρουν και σας αρέσουν τα πράγματα έτσι όπως είναι στη ζωή σας. Ο μήνας αυτός θα σας δώσει τα ερεθίσματα για να αλλάξετε τις αποφάσεις σας και να σχεδιάσετε αλλαγές για όλους τους τομείς της ζωής σας. Για να γίνουν όμως σωστά, χρειάζονται σωστό προγραμματισμό. Τώρα μπορείτε να κάνετε όλο το σχεδιασμό με κάθε λεπτομέρεια και να ξεκινήσετε να τις κάνετε αμέσως μετά. Προσέξτε κάθε σας βήμα και μην τολμήσετε πράγματα που θα πέσουν έτσι κι αλλιώς στο κενό και χάσετε τσάμπα τον χρόνο σας.
ΥΓΕΙΑ
Οι συχνές μετακινήσεις, βόλτες και ταξίδια μπορεί να σας κουράσουν, αφού δεν θα μπορείτε παρά να είστε συνεχώς σε κίνηση. Ανανεώστε την εμφάνισή σας αγοράζοντας περισσότερα αξεσουάρ, τσάντες, ζώνες, γυαλιά και παπούτσια σε κάθε σχέδιο και χρώμα, έτσι ώστε να πηγαίνουν με όλες τις εμφανίσεις σας. Μην ξεχνάτε όμως πως πρέπει να ξεκουράζεστε συχνά και να κοιμάστε λίγο παραπάνω για να δείχνετε πιο όμορφοι και αγέρωχοι από ποτέ.

Micaela

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s